REFERENTIES

ONTDEK WAT SPORTBIT MANAGER BETEKENT VOOR JOUW COLLEGA SPORTCLUB EIGENAREN

Referenties

"Ik gebruik nu bijna 2 jaar SportBit en ben altijd zeer tevreden over het systeem en de goede bereikbaarheid van het team. SportBit is voor mij gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en het ontneemt mij werk omdat het systeem het werk voor mij doet.

Daarnaast ben ik blij over hoe makkelijk je de mogelijkheid hebt binnen SportBit om zelf je incasso’s bestanden aan te melden bij je eigen bank. Hierdoor kan ik makkelijk en snel kosten besparen op mijn incasso’s."

Charity Peters
Charity Lifestyle Coach & Personal Trainer
www.charitylifestyle-personaltrainer.nl

Ter ere van 5-jarig bestaan CrossFit Papendrecht: Lees het interview over zijn ervaring als startende CrossFit Box eigenaar

"Met SportBit Manager ben ik maximaal 3 uur per week kwijt aan de administratie van mijn lidmaatschappen, nieuwe inschrijvingen en het managen van de trainingsmomenten.

De werking van het inschrijfsysteem is zo duidelijk voor mijn (nieuwe) leden, dat ik geen tijd kwijt ben aan vragen over het inschrijven. Voor wat betreft het aan- en afmelden voor lessen en het betalen van abonnementen en leskrediet via iDeal is SPORTBIT Manager voor mijn leden erg overzichtelijk en duidelijk."

Mark Maste
Eigenaar CrossFit Papendrecht
www.crossfitpapendrecht.nl

"Ik was al gewend om met een systeem te werken, maar YogiBit werkt zeer fijn en efficiënt. Het support dat ik ontvang is erg fijn, snel en efficiënt. Zelf is het ook makkelijk om informatie te vinden in de helpdesk. Wat betreft de leden ben ik ook erg tevreden; de app is zo gebruiksvriendelijk dat ik hier bijna nooit vragen over ontvang."

Ellen van den Broek
Ellen's Yoga & Pilates
www.ellens.nu

"Wij zijn met het SportBit team in contact gekomen via CrossFit Papendrecht. Daar zagen we een duidelijk overzicht van de te boeken trainingen door de blokkenstructuur en verschillende kleuren.

Daar profiteren wij zelf nu ook van en ook de mogelijkheid om klanten wel of geen toegang te geven tot bepaalde lessen. De dienstverlening is snel en adequaat. Op onze vragen wordt duidelijk en 'to the point' gereageerd. Alles is mogelijk, dat geeft een goed gevoel."

Martin Aerts
Marketing Manager CrossFit Climbers Cabin (Breda)
www.crossfitclimberscabin.nl

"Ondanks dat de overstap naar SportBit een bewerkelijk proces voor ons was, hebben wij hier geen moment spijt van gehad. Wanneer ik vragen heb is SportBit goed te bereiken, denken ze mee over ons bedrijfsstructuur en staan ze open voor feedback vanuit onze kant. Voor onze leden ervaren de app als toegankelijk en makkelijk in gebruik."

Daphné Grillaert
Boxing Woest
www.boxingwoest.be

Door een bevriende boxeigenaar (Chris van SED CrossFit) kozen ook wij van CrossFit Heerlen voor SportBit. Nu bijna 3 maanden verder zijn we nog altijd heel erg blij met deze keuze. Het team van SportBit onderscheidt zich door een persoonlijke en klantgerichte dienstverlening en een continue optimalisering van de kwaliteit van hun product – de SportBit Manager – en dienstverlening. De service is snel en ze doen telkens net iets meer dan dat je zou verwachten. Ze denken niet alleen met je mee, soms denken ze ook voor je en ze geven ook nog eens waardevolle adviezen. Vooral voor de startende boxeigenaar erg handig!

Ik wil het team van SportBit dan ook heel erg bedanken voor de vliegende start die we dankzij jullie hebben kunnen maken. Keep up the good work!

Danny Plesz
Boxowner CrossFit Heerlen
www.crossfitheerlen.nl

"SportBit is vooral niet te moeilijk en daardoor enorm gebruiksvriendelijk. Zowel voor mij in de back office om mijn leden administratie op orde te houden als voor mijn leden in de SportBit app. Daarnaast is de Klantenservice erg goed, bij vragen word je altijd direct geholpen."

Rianne Seijkens
Oxigym / Bootcamp Power
www.oxigym.nl

Als startende CrossFit waren we op zoek naar een leuk en goed werkend inschrijvingssysteem voor onze box. Uiteindelijk hebben we SportBit Manager gevonden en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Aangezien we een Belgische box zijn moesten er wat aanpassingen gebeuren, ook dit was geen enkel probleem.

Tot op heden altijd een top service gehad. Ook het systeem zelf is gebruiksvriendelijk voor ons als ook onze leden.

Bedankt voor alles alvast.

Brent Raeymaekers
Boxowner Black Oak CrossFit
www.blackoak.be

"Een fijne app! Praktisch voor al je registratie, planning en financiële administratie. Zowel voor de klanten van de yogastudio als de docenten en beheer. Ook de klanten van de Yoga studio zijn tevreden. De ondersteuning en support vanuit SportBit is persoonlijk en snel. Zeer tevreden!"

Annemarie de Vooght
SoHam Yoga
www.sohamyogastudio.nl

"Sportbit gebruik ik al vanaf het eerste moment dat ik gestart ben met het werken met groepen. Toen was het voor mij vooral handig dat ik geen rittenregistratie bij hoefde te houden op papier. Klanten kunnen zichzelf inschrijven, aan en afmelden voor trainingen en tegoed kopen.

In de afgelopen jaren zijn we ontwikkeld van PT en bootcamp aanbieder tot 24H gym en sportschool en daarin heeft Sportbit een belangrijke rol gespeeld. Bijna ons gehele bedrijf draait op Sportbit, we gebruiken de agenda voor groepslessen en PT afspraken, plannen programmeringen, bieden leden doelen en thuiswork-outs, gebruiken de webshop, maken incasso’s en organiseren events. We communiceren met onze klanten via de community wall en persoonlijke berichten die we aan individuen of al onze leden kunnen sturen.

Het is soms zelfs een beetje spannend, want als Sportbit offline zou vallen kunnen we erg weinig maar gelukkig is het zo stabiel dat we eigenlijk nooit problemen hebben! Het feit dat we ons eigen merk kunnen zijn binnen een centraal systeem en dat Sportbit de afgelopen jaren is blijven door ontwikkelen maakt het voor mij een systeem wat iedere serieuze ondernemer zou moeten gebruiken."

Dion Koens
DSTraining
www.dstraining.nl

"Wij geven veel buiten trainingen (bootcamp, obstacle trainingen) en SportBit ontzorgt mij enorm veel werk m.b.t het roosterbeheer.

Daarnaast kan ik via SportBit makkelijk communiceren naar mijn leden en zo (ook in deze corona periode) goed contact houden met mijn leden. Mijn leden ervaren de SportBit app als zeer gebruiksvriendelijk."

Larry Rombouts
BOTS Bootcamp & Obstacles
www.botsbootcamp.nl

"SportBit neemt voor mij een hoop gezeur uit handen; ik blijf goed op de hoogte van de status van de betalingen. Het automatiseren van het aan- en afmelden en de betalingen scheelt zo veel tijd dat dit de maandelijkse kosten zeker waard zijn."

Gerard Kolsteren
Aikido Brabant
www.aikidobrabant.nl

CrossFit Alkmaar is constant in ontwikkeling en daarom zijn wij ook op zoek naar partners die met ons mee ontwikkelen. In SportBit hebben we een goede partner gevonden op het gebied van inschrijfsystemen en facturatie. Team SportBit altijd klaar om aanpassingen te doen waar nodig. Er wordt veel gedaan met de feedback die we geven om het systeem helemaal op maat voor ons te maken.

De koppeling van incasso en iDeal zorgt ervoor dat we weinig omkijken meer hebben naar administratie en debiteurenbeheer. Alle artikelen die we verkopen, verkopen we via de webshop in SportBit. Zo heb ik met één druk op de knop alle gegevens die ik (of de boekhouder) nodig heb voor bijvoorbeeld de belastingaangifte.

Voor onze leden is het loggen en bijhouden van prestaties makkelijk en overzichtelijk gemaakt. Ook is het voor hen fijn dat ze merken dat er echt wat gedaan wordt met de feedback die zij geven op het gebruik van het systeem.

Na eerder met twee andere aanbieders te hebben samengewerkt, hebben we nu in SportBit een mooi systeem gevonden dat alleen maar (nog) beter wordt.

Bart Peekstok & Joost van der Zwan
Owners CrossFit Alkmaar
www.crossfitalkmaar.nl

"We zijn vlak voor COVID met SportBit begonnen en daarom nog niet extreem goed van alle functies gebruik kunnen maken. SportBit manager is heel gebruiksvriendelijk voor mij heel makkelijk om leden er in te zetten en de administratie te beheren. Ontneemt veel zorgen en levert me veel tijd op, vooral m.b.t. het inschrijven van nieuwe leden.

Ik ben een (personal)trainer; SportBit zorgt ervoor dat ik me daar op kan focussen en administratief gezien ontzorgt wordt."

Jeroen van Diemen
Personal Gym Albert Cuyp
www.personalgymalbertcuyp.nl

Nadat wij besloten hadden om CrossFit Tiel te starten, zijn wij vrijwel meteen op zoek gegaan naar een ledensysteem. Al vrij snel hebben wij voor SportBit gekozen en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wij zijn nu precies een maand operationeel en het systeem werkt fantastisch.

Team SportBit is altijd bereid om je te helpen als je er zelf even niet uit komt. Het is overzichtelijk, eenvoudig en de backoffice is meer dan goed te bedienen. Onze leden zijn ook erg enthousiast. Met name het loggen en de aanwezigheid van de app krijgen veel waardering.

De trainers vinden de Whiteboard tool erg prettig werken. Kortom, wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze en raden iedereen aan om voor SportBit te kiezen!

Roos Stolker
Co-owner CrossFit Tiel
www.crossfittiel.nl

"Door YogiBit merk ik dat ik veel minder mail- en belverkeer heb en dat het voor leden heel makkelijk te hanteren is. Leden hebben ons minder nodig; ze kunnen alles zelf in de app. In het begin was ik best wel huiverig of ik het persoonlijke contact kwijt zou raken met de mensen als ik aan een app zou beginnen, maar het tegendeel bewijst zich, want ik heb juist meer tijd voor m’n leden nu omdat ik me niet meer bezig hoef te houden met in te roosteren en uit te roosteren.

Mijn administratie is veel minder geworden waardoor ik juist meer tijd heb om een praatje te maken en persoonlijke aandacht te geven. Het contact met YogiBit is fijn en direct; je hoeft niet lang op een antwoord te wachten als je een vraag hebt en bij calamiteiten heb je de spoedapp."

Michaela Poort
Mica Yoga
www.micayoga.nl

"Ik heb de makers van SPORTBIT manager ontmoet op de Lowlands Throwdown. De wijze waarop zij zichzelf presenteren en hun diensten aanbieden spreekt ons erg aan.

De dienstverlening is top. Er staat altijd wel iemand klaar en ik ben zeer tevreden over het advies. Antwoorden worden duidelijk en vlot gegeven.

De webshop is voor ons een super uitkomst. De maandelijkse incasso is erg makkelijk te downloaden en aan te melden bij onze eigen bank. Het is een makkelijk systeem qua gebruik. Ook onze leden zijn erg te spreken over de mogelijkheden. Persoonlijke wijzigingen worden snel en daar waar mogelijk aangepast en alles wat we missen wordt snel toegevoegd aan het systeem "

Ferry van de Wal
Mede-eigenaar CrossFit Culemborg
www.crossfit-culemborg.nl

"Ik maak gebruik van SportBit voor zowel Greenboxing als Sportvereniging Gemiciogullari en ben zeer tevreden. Leden vinden de app professional en makkelijk in gebruik. Via SportBit kan makkelijk mijn leden bereiken d.m.v. mailing en pushberichten, wat in deze corona periode erg belangrijk is. Daarnaast is de service van SportBit erg fijn en reageren de medewerkers altijd snel en accuraat als ik ergens tegen aanloop."

Cihan Gemici
Green Boxing
www.kickboxingkartal.nl

"In december 2014 waren wij net begonnen met CrossFit en op zoek naar een compleet softwarepakket voor onze box. Wij werden benaderd voor SportBit Manager en het klonk meteen goed. Het softwarepakket en het team van SportBit Manager is zeer professioneel, geeft goede tips en neemt onze vragen en feedback direct in behandeling.

Voor ons belangrijke voordelen:
- Het is een Nederlands product met een Nederlandse helpdesk.
- Het systeem is voor ons op maat gemaakt en sluit optimaal aan op ons beleid.
- Kortom, een mooi en compleet pakket voor een scherpe prijs."

Jan-Hein Geutjes
Eigenaar CrossFit 040
www.powerhouse040.nl