Ga voor RX met de ledenadministratie van jouw CrossFit Box.

Planning, betalingen en prestatiemanagement in één systeem.

Persoonlijk advies

Softwarepakket en app voor
je CrossFit box of gym

Of je binnen een CrossFit Box of gym nu eigenaar of coach bent, met de software en app SportBit manager houd je meer tijd over voor de kwaliteit van de onderneming en de kwaliteit van de trainingen.

Door de handige software en app functies en de gebruiksvriendelijke backoffice optimaliseer je de capaciteit van de CrossFit lessen, de klantenbinding binnen je box of gym en dus ook de omzet.

Impressie tour

Snel een hapje, drankje en/of andere producten afrekenen.

Diverse betaalmethodes

Laat een lid afrekenen via CASH, PIN, iDEAL, INCASSO of een op te waarderen saldo.

Voor gebruik bij community momentjes van de les.

Prestatie geschiedenis

Raadpleeg snel de resultaten van de ingeplande oefening van de voorgaande keren.

Voer lesinhoud in voor o.a. groeps- en persoonlijke begeleiding.

Resultaten loggen

Laat leden resultaten van hun sportprestaties loggen en maak de progressie van de sportieve doelen meetbaar.

Plan de wekelijkse lessen van je gym.

Reserveringsbeleid

Bepaal zelf onder welke voorwaarden leden mogen aanmelden voor een les.

Bekijk de groei van jouw ledenbestand.

Houd je ledenadministratie op een prettige manier up to date.

Opvolgnoties

Maak opvolgnotities als postitieve stimulans voor het managen van ledenbehoud.

In één overzicht alles wat je moet weten van je onderneming.

Opvolgacties

Reageer snel op taken die onder de aandacht komen.

In één overzicht de gemiddelde bezetting van jouw rooster.

Rooster optimaliseren

Pas je rooster slim aan op minder bezette, of juist druk bezochte lesuren.

Makkelijk en snel lessen reserveren via de app.

Buddy volgsysteem

Leden kunnen vrienden worden en zien wanneer een van hun vrienden aangemeld is voor een les.

Van leads naar gemotiveerde leden

Met de Proeflesplanner module kunnen geïnteresseerde sporters zelfstandig een afspraak maken voor een proefles om vervolgens automatisch uitgenodigd te worden een sportabonnement bij jouw CrossFit box of gym af te sluiten.

Motiveer je leden met prestatiemanagement. Via het coachboard in de les (TV) of via de mobiele app kunnen prestaties gelogd en bekeken worden van de wods en van uitdagende challenges. Het resultaat: competitieve leaderboards en de persoonlijke progressie in kaart. En dat alles in een softwarepakket / app!

Video's

Maak kennis met SportBit manager

persoonlijk gemaakte app

Clubapp

Voorbeeld SportBit Manager op computer

Backoffice

CrossFit Box app

Met jouw gepersonaliseerde CrosFitt app kunnen de sporters een plek reserveren voor een wod. Dit gebeurt via een handige agenda. De agenda controleert of er betaald is voor de CrossFit les via een abonnement of een rittenkaart, voordat de reservering bevestigd wordt. Een slimme wachtlijst zorgt ervoor dat het aantal beschikbaar plaatsen in een les maximaal benut worden.

Via het berichtencentrum stuur je e-maila en pushberichten en sta je als organisatie nog persoonlijker in contact met de community.

Voordelen sportschool softwarepakker

Bespaar tijd en laat je onderneming groeien!

App voor leden en coaches

Makkelijk en snel aan- en afmelden voor lessen, volg je trainingbuddies, ontvang/stuur pushberichten en nog veel meer!

Veilig en 100% AVG proof

Samen met onze partners staan wij garant voor de correcte verwerking van privacy gevoelige gegevens.

Website intergratie

Integreer rooster, shop en nog veel meer in je eigen website.

Proeflesplanner + opvolging van leads

Aanmelden voor een proefles en de opvolging is nog nooit zo makkelijk geweest.

Abonneren via self-service

Leden kunnen zelfstandig abonneren, upgraden, verlengen en opzeggen. Bedragen en opzegtermijn worden automatisch berekend.

Betalingen ontvangen

Ontvang betalingen via verschillende betaalmethoden zoals: Sepa incasso, iDeal, Bancontact, Sofort Banking, Creditcard, etc...

Sportschool ledenadministratie software leverancier

Daarbij zijn wij meer dan een betrouwbare software leverancier: we zijn jouw businesspartner. We zijn persoonlijk betrokken, denken met je mee, we regelen een eventuele overstap gratis en soepel, en versterken jouw visie als sportschool, fitness, gym of studio eigenaar. Ook als startende sportschool of onderneming!

Momenteel bedient SportBit tienduizenden atleten en honderden coaches en gym owners. Van persoonlijke clubapps voor leden tot waardevolle management- en coachingtools. Kortom, alles wat jouw gym of studio nodig heeft om door te groeien naar een hoger niveau.

Reviews

Hoe is de samenwerking met Team SportBit?

"Met SportBit Manager ben ik maximaal 3 uur per week kwijt aan de administratie van mijn lidmaatschappen, nieuwe inschrijvingen en het managen van de trainingsmomenten."
"De service is snel en ze doen telkens net iets meer dan dat je zou verwachten. Ze denken niet alleen met je mee, soms denken ze ook voor je en ze geven ook nog eens waardevolle adviezen."
"Team SportBit is altijd bereid om je te helpen als je er zelf even niet uit komt. Het is overzichtelijk, eenvoudig en de backoffice is meer dan goed te bedienen. Onze leden zijn ook erg enthousiast. Met name het loggen en de aanwezigheid van de app krijgen veel waardering."
"Team SportBit altijd klaar om aanpassingen te doen waar nodig. Er wordt veel gedaan met de feedback die we geven om het systeem helemaal op maat op ons te laten aansluiten. Na eerder met twee andere aanbieders te hebben samengewerkt, hebben we nu in SportBit een mooi systeem gevonden dat alleen maar (nog) beter wordt."
"Tot op heden altijd een top service gehad. Ook het systeem zelf is gebruiksvriendelijk voor ons als ook onze leden. Bedankt voor alles alvast!"
"All-in registratie-, betalings- en programmeringstool voor elke gym die CrossFit of groepslessen aanbiedt. Kracht ligt vooral in de integratie van meerdere systemen en een heel kort lijntje met een uiterst behulpzaam developers-team die met elke stap meedenken."

Wil je meer weten?

Veel gestelde vragen

Wanneer je start bij SportBit manager ontvang je een duidelijke handleiding en wordt je de eerste maand goed begeleid tijdens het volledige onboarding traject.
Van de setup van jouw systeem tot aan de eerste keer incasseren van jouw leden.

Samen met de accountmanager maak je een planning en werk je toe naar de datum waarop jouw leden voor het eerst de SportBit app kunnen gaan gebruiken.

In de praktijk zien wij dat onze klanten na de onboarding goed en zelfstandig uit de voeten kunnen met het systeem. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je altijd een beroep doen op het supportteam.

Afhankelijk van jouw situatie kun je al binnen 1 werkdag starten met SportBit.
Bij het overnemen van een groot ledenbestand kan een goede voorbereiding oplopen tot max. een kalendermaand.
Voor een accurate inschatting voor de oplevering van jouw SportBit systeem, kun je contact opnemen met ons supportteam.

Tijdens werkdagen is ons supportteam telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur. Daarnaast kunnen vragen ook per e-mail en WhatsApp-bericht gesteld worden. Wij streven er naar binnen 1 werkdag een reactie te geven.

In de praktijk kunnen wij je in de meeste gevallen dezelfde dag nog van een reactie voorzien.

Als nieuwe klant bij SportBit manager betaal je geen aparte opstartkosten. Er zijn wel mogelijkheden om het importeren van ledendata uit te besteden. In dat geval kan het zijn dat daarover een prijsafspraak wordt gemaakt.

Als startende ondernemer investeer je veel tijd en geld in het opstarten van je bedrijf en de eerste ledengroei de je wilt maken. Met SportBit manager bespaar je veel tijd op randzaken en wordt je geholpen met een effectieve structuur voor je ledenadministratie.

Tot de eerste 100 leden ontvang je een variabele korting op het SportBit manager pakket. We investeren samen in de start van jouw bedrijf.

Indien je betalingen via (maandelijkse) incasso wilt laten verlopen, is dat (voor de Nederlandse klanten) op 2 manieren mogelijk:

Optie 1
Het is mogelijk om te incasseren via jouw eigen bank. Hierop kun je fors besparen op je incassokosten. SportBit manager kan met elke Nederlandse bank die SEPA incasso ondersteund samenwerken. Je hebt hiervoor wel een incassocontract nodig.

Optie 2
Wil je helemaal geen omkijken hebben naar je incasso’s, dan kunnen we het proces ook volledig automatiseren. De incasso’s verlopen dan via onze partner psp MultiSafepay. Ook hierbij haneren wij zeer scherpe transactiekosten.

SEPA incasso, iDeal, Bancontact, Creditcards: Maestro, Visa, American Express, PayPall, PINContant.
Tevens is er de mogelijkheid om je SportBit (bar)saldo op te waarderen met een van bovenstaande betaalmethoden.