Softwarepakket voor jouw vechtsportschool

Met team SportBit als sparringpartner is de ledenadministratie van jouw vechtsportschool (gericht op bijvoorbeeld boksen, kickboksen, thaiboksen, krav maga of Judo) geen uitdaging meer.

Door de combinatie in ons all-in-one softwarepakket van modules zoals een reserveringssysteem, online kassa, webshop en het geautomatiseerd ontvangen van betalingen, houd je als eigenaar meer tijd over en optimaliseer je de omzet van jouw vechtsportschool.

Vanaf de eerste slag helpt het all-in-one softwarepakket van SportBit manager met het binden van nieuwe leden op diverse vechtsport discplines:

  • Boksen
  • Kickboksen
  • Thaiboksen
  • Krav Maga
  • Judo en meer

Impressie tour

Snel een hapje, drankje en/of andere producten afrekenen.

Diverse betaalmethodes

Laat een lid afrekenen via CASH, PIN, iDEAL, INCASSO of een op te waarderen saldo.

Voor gebruik bij community momentjes van de les.

Prestatie geschiedenis

Raadpleeg snel de resultaten van de ingeplande oefening van de voorgaande keren.

Voer lesinhoud in voor o.a. groeps- en persoonlijke begeleiding.

Resultaten loggen

Laat leden resultaten van hun sportprestaties loggen en maak de progressie van de sportieve doelen meetbaar.

Plan de wekelijkse lessen van je gym.

Reserveringsbeleid

Bepaal zelf onder welke voorwaarden leden mogen aanmelden voor een les.

Bekijk de groei van jouw ledenbestand.

Houd je ledenadministratie op een prettige manier up to date.

Opvolgnoties

Maak opvolgnotities als postitieve stimulans voor het managen van ledenbehoud.

In één overzicht alles wat je moet weten van je onderneming.

Opvolgacties

Reageer snel op taken die onder de aandacht komen.

In één overzicht de gemiddelde bezetting van jouw rooster.

Rooster optimaliseren

Pas je rooster slim aan op minder bezette, of juist druk bezochte lesuren.

Makkelijk en snel lessen reserveren via de app.

Buddy volgsysteem

Leden kunnen vrienden worden en zien wanneer een van hun vrienden aangemeld is voor een les.

Vaste sportgroepen inplannen

Met de Proeflesplanner module in de software, kunnen geïnteresseerde sporters namelijk zelfstandig een afspraak maken voor een proefles om vervolgens automatisch uitgenodigd te worden een sportabonnement af te sluiten.

Het reserveringssysteem van SportBit bestaat uit een combinatie van verschillende stijlen. Een vaste groep sporters kan in de agenda automatisch ingeschreven worden voor wekelijks terugkerende lessen, terwijl het ook mogelijk is vrij te reserveren lessen aan te bieden.

Video's

Maak kennis met SportBit manager

persoonlijk gemaakte app

Clubapp

Voorbeeld SportBit Manager op computer

Backoffice

Vechtsportschool club app

Bovenstaande kan bediend worden vanuit een voor jouw (kick)boksclub, vechtsportclub of -school gepersonaliseerde clubapp of vanuit de SportBit app, met de mogelijkheid om (push)berichten te ontvangen in een persoonlijke inbox.

Naast deze basisfuncties is het mogelijk digitaal lesmateriaal en een graduatiekaart beschikbaar te stellen.

Kortom met het all-in-one pakket van SportBit manager optimaliseer je de omzet van je school of club en bespaar je jezelf als eigenaar en je trainers veel tijd!

Voordelen sportschool softwarepakker

Bespaar tijd en laat je onderneming groeien!

App voor leden en coaches

Makkelijk en snel aan- en afmelden voor lessen, volg je trainingbuddies, ontvang/stuur pushberichten en nog veel meer!

Veilig en 100% AVG proof

Samen met onze partners staan wij garant voor de correcte verwerking van privacy gevoelige gegevens.

Website intergratie

Integreer rooster, shop en nog veel meer in je eigen website.

Proeflesplanner + opvolging van leads

Aanmelden voor een proefles en de opvolging is nog nooit zo makkelijk geweest.

Abonneren via self-service

Leden kunnen zelfstandig abonneren, upgraden, verlengen en opzeggen. Bedragen en opzegtermijn worden automatisch berekend.

Betalingen ontvangen

Ontvang betalingen via verschillende betaalmethoden zoals: Sepa incasso, iDeal, Bancontact, Sofort Banking, Creditcard, etc...

Gratis demo: Vechtsportschool ledenadministratie software

Wil je nu precies weten hoe wij jou kunnen helpen en of SportBit manager het juiste ledenadministratie softwarepakket voor jouw club is? Vraag dan de gratis demo aan bij team SportBit.

De persoonlijke demo neemt c.a. een halve training tijd in beslag.

Reviews

Hoe is de samenwerking met Team SportBit?

"Ik ben een (personal)trainer; SportBit zorgt ervoor dat ik me daar op kan focussen en administratief gezien ontzorgt wordt."
"Leden vinden de app professional en makkelijk in gebruik. Via SportBit kan ik makkelijk mijn leden bereiken d.m.v. mailing en pushberichten, wat in deze corona periode erg belangrijk is. Daarnaast is de service van SportBit erg fijn en reageren de medewerkers altijd snel en accuraat als ik ergens tegen aanloop."
"SportBit neemt voor mij een hoop gezeur uit handen; ik blijf goed op de hoogte van de status van de betalingen. Het automatiseren van het aan- en afmelden en de betalingen scheelt zo veel tijd dat dit de maandelijkse kosten zeker waard zijn."
"Ondanks dat de overstap naar SportBit een bewerkelijk proces voor ons was, hebben wij hier geen moment spijt van gehad. Wanneer ik vragen heb is SportBit goed te bereiken, denken ze mee over ons bedrijfsstructuur en staan ze open voor feedback vanuit onze kant. Voor onze leden ervaren de app als toegankelijk en makkelijk in gebruik."
"Wij maken nu een tijdje gebruik van hun service en we vinden het "GEWELDIG"! Alles is echt heel erg overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Daarnaast vinden wij hun service uitmuntend. NIETS is teveel gevraagd. In het begin hebben wij (door slecht te lezen) wat vragen moeten stellen maar hierop reageren ze heel normaal en geven ze je de begeleiding die je nodig hebt.

Dank jullie wel Team SportBit voor jullie service! Op naar een lange samenwerking!"
"In december 2014 waren wij net begonnen met het aanbieden van CrossFit en vechtsporten. We waren op zoek naar een compleet softwarepakket voor onze gym. Wij werden benaderd door SportBit manager en het klonk meteen goed. Het softwarepakket en het team van SportBit manager is zeer professioneel, geeft goede tips en neemt onze vragen en feedback direct in behandeling.

Voor ons belangrijke voordelen:
- Het is een Nederlands product met een Nederlandse helpdesk.
- Het systeem is voor ons op maat gemaakt en sluit optimaal aan op ons beleid.
- Kortom, een mooi en compleet pakket voor een scherpe prijs."

Wil je meer weten?

Veel gestelde vragen

Wanneer je start bij SportBit manager ontvang je een duidelijke handleiding en wordt je de eerste maand goed begeleid tijdens het volledige onboarding traject.
Van de setup van jouw systeem tot aan de eerste keer incasseren van jouw leden.

Samen met de accountmanager maak je een planning en werk je toe naar de datum waarop jouw leden voor het eerst de SportBit app kunnen gaan gebruiken.

In de praktijk zien wij dat onze klanten na de onboarding goed en zelfstandig uit de voeten kunnen met het systeem. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je altijd een beroep doen op het supportteam.

Afhankelijk van jouw situatie kun je al binnen 1 werkdag starten met SportBit.
Bij het overnemen van een groot ledenbestand kan een goede voorbereiding oplopen tot max. een kalendermaand.
Voor een accurate inschatting voor de oplevering van jouw SportBit systeem, kun je contact opnemen met ons supportteam.

Tijdens werkdagen is ons supportteam telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur. Daarnaast kunnen vragen ook per e-mail en WhatsApp-bericht gesteld worden. Wij streven er naar binnen 1 werkdag een reactie te geven.

In de praktijk kunnen wij je in de meeste gevallen dezelfde dag nog van een reactie voorzien.

Als nieuwe klant bij SportBit manager betaal je geen aparte opstartkosten. Er zijn wel mogelijkheden om het importeren van ledendata uit te besteden. In dat geval kan het zijn dat daarover een prijsafspraak wordt gemaakt.

Als startende ondernemer investeer je veel tijd en geld in het opstarten van je bedrijf en de eerste ledengroei de je wilt maken. Met SportBit manager bespaar je veel tijd op randzaken en wordt je geholpen met een effectieve structuur voor je ledenadministratie.

Tot de eerste 100 leden ontvang je een variabele korting op het SportBit manager pakket. We investeren samen in de start van jouw bedrijf.

Indien je betalingen via (maandelijkse) incasso wilt laten verlopen, is dat (voor de Nederlandse klanten) op 2 manieren mogelijk:

Optie 1
Het is mogelijk om te incasseren via jouw eigen bank. Hierop kun je fors besparen op je incassokosten. SportBit manager kan met elke Nederlandse bank die SEPA incasso ondersteund samenwerken. Je hebt hiervoor wel een incassocontract nodig.

Optie 2
Wil je helemaal geen omkijken hebben naar je incasso’s, dan kunnen we het proces ook volledig automatiseren. De incasso’s verlopen dan via onze partner psp MultiSafepay. Ook hierbij haneren wij zeer scherpe transactiekosten.

SEPA incasso, iDeal, Bancontact, Creditcards: Maestro, Visa, American Express, PayPall, PINContant.
Tevens is er de mogelijkheid om je SportBit (bar)saldo op te waarderen met een van bovenstaande betaalmethoden.